Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.06.2014

У Львові судитимуть посадовців, які «кинули» банк на 1 млн грн

У Львові судитимуть посадових осіб товариства, які незаконно заволоділи 1 млн грн. коштів банку.

 
Про це 2 червня передає прес-служба прокуратури Львівської області.
 
За процесуального керівництва прокуратури області слідчим управлінням органів внутрішніх справ у Львівській області завершено розслідування у кримінальному провадженні стосовно посадових осіб товариства з обмеженою відповідальністю, які впродовж 2011 року, зловживаючи службовим становищем і підробляючи документи, необхідні для відкриття кредитної лінії, заволоділи грошовими коштами ПрАТ «АКБ «Львів» на суму більше 1 млн грн (ч. 3, ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України – привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем; ч. 1 ст. 366 КК України – службове підроблення).
 
Установлено, що підозрювані, ввівши в оману службовців банку, реалізували заставлене майно, а саме лінію з виробництва паливних гранул вартістю більше 1,5 млн грн невідомим особам.
 
У рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні до одного з підозрюваних застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою та визначено розмір застави, інший – під домашнім арештом. Також на майно одного із них накладено арешт.
 
Наразі обвинувальний акт уже скеровано для розгляду по суті у Сихівський районний суд Львова.
понеділок 02 червня, 2014, ZIK
http://zik.ua/ua/news/2014/06

кількість переглядів: 2263