Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.06.2014

У кримінальному провадженні щодо підпалу на базі львівського "Беркуту" встановлено нові факти, - прокуратура

Наголосимо, донедавна кримінальне провадження за ч.2 ст.194 КК України розслідувалось слідчими Франківського райвідділу, а в подальшому обласним управлінням міліції Львівщини.
 
Однак, у ході слідства отримано відомості щодо можливої причетності до організації та вчинення даного кримінального правопорушення одного із керівників БМОП «Беркут».
 
З огляду на це, та згідно вимог ст.216 КПК України, 3 червня прийнято рішення про необхідність розслідування вказаного злочину слідчими прокуратури Львівської області .
 
На даний час у провадженні ретельно перевіряється версія про вчинення злочину саме працівниками правоохоронного органу, зокрема, і вищезгаданим керівником спецпідрозділу.
 
Окрім цього, триває проведення комплексної пожежно-технічної експертизи, яка надасть висновки про причини та інші обставини підпалу приміщення спецпідрозділу.
 
Зазначимо, що ряд суттєвих відомостей одержано у ході допитів саме очевидців події.
 
Відтак, вкотре просимо громадськість, а також працівників спецпідрозділу активно долучитись до розслідування та надати слідству інформацію про відомі їм обставини (м. Львів, Городоцька, 16, тел. 261-27-59; 261-26-93; 261-29-86).
 
Водночас, органи прокуратури гарантують свідкам захист відповідними процесуальними формами і методами.
 
Нагадаємо, 20 лютого внаслідок підпалу бази львівського «Беркуту» загинуло два працівники вказаного підрозділу.
 
          Прес-служба прокуратури Львівської області
 
 

кількість переглядів: 3292