Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.07.2014

За наполяганням прокуратури, підозрюваних у постачанні бійцям АТО фальшивих бронежилетів взято під варту

     Сихівським районним судом міста Львова 18 липня задоволено клопотання слідчого щодо обрання міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою 2 громадянам, які реалізовували підроблені засоби захисту, призначені для учасників Антитерористичної операції на Сході України
    На цей час, за процесуального керівництва прокуратури Сихівського району міста Львова, слідством з’ясовано, що останні продали громадянам більше 150 бронежилетів, достовірно знаючи, що ці вироби не відповідають держстандартам та не захищають від кульових поранень у разі обстрілу. Таким чином, на продажу фальсифікованого товару, частина якого у подальшому була передана у зону АТО в якості допомоги, шахраї збагатились майже на 250 тис. грн.
    При цьому, встановлено причетність зловмисників і до інших кримінальних правопорушень, зокрема, крадіжки. За огляду на це, їм оголошено підозру у вчиненні кримінальних правопорушень за ч. 3 ст. 185 та ч.3 ст. 190 КК України (крадіжка та шахрайство).
    Відповідно до ухвали суду, цих осіб взято під варту строком на 60 діб, із можливістю внесення застави в розмірі 400 тис. грн. для кожного.
"Львівська газета"

кількість переглядів: 3109