Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.08.2014

У Службі автодоріг Львівщини виявили розтрату 180 тис. грн, – прокуратура

Прокуратура Львівщини розпочала чергове кримінальне провадження про розтрату бюджетних коштів при ремонті доріг.
 
Зокрема, як інформує прес-служба прокуратури Львівської області, за наслідками прокурорської перевірки в Службі автомобільних доріг у Львівській області виявлено факти внесення недостовірних даних до актів ф.КБ-2в про вартість та обсяги виконаних робіт з ремонту та експлуатаційного утримання дороги Львів-Тернопіль; Нагірне-Добромиль; КПП «Смільниця»-Старий-Самбір; Нижанковичі-Самбір-Дрогобич-Стрий; Львів-Шегині та Київ-Чоп.
 
Встановлено, що сума завищених робіт становить понад 180 тисяч гривень.
 
З огляду на викладене, прокуратура Львівської області розпочала кримінальне провадження за фактом замаху на розтрату бюджетних коштів (ст..ст.15, 191 ч.4 КК України) та службового підроблення (ст. 366 ч.2 КК України).
 
Наразі досудове розслідування триває.
 
«Водночас зауважимо, що загалом упродовж поточного року за результатами перевірок додержання вимог бюджетного законодавства у сфері автодорожнього комплексу органами прокуратури Львівської області зареєстровано шість кримінальних проваджень. Крім того, на усунення виявлених порушень внесено 15 подань, за наслідками їх розгляду до дисциплінарної відповідальності притягнуто 20 посадових осіб органів виконавчої влади та місцевого самоврядування», – йдеться у повідомленні.
 
Інформаційне агентство «ZIK», 12 серпня 2014
 
 

кількість переглядів: 2885