Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.08.2014

На Львівщині прокуратура намагається повернути Мінінфраструктури державне майно

Прокуратура Львівської області в позовній заяві висунула вимоги про визнання недійсним договору купівлі-продажу нежитлових будівель автозаправного комплексу та скасування державної реєстрації права власності.
 
Про це повідомляє Galnet прес-служба прокуратури Львівської області.
 
Управління правозахисної діяльності, протидії корупції та злочинності у сфері транспорту прокуратури Львівської області в інтересах держави в особі Міністерства інфраструктури України, яке представляє ПрАТ «Львівський локомотиворемонтний завод», подало позовну заяву до Господарського суду Львівської області про визнання недійсним договору купівлі-продажу нежитлових будівель автозаправного комплексу.
 
Зазначимо, що вказаний майновий автозаправний комплекс, згідно з угодою про спільну діяльність між державним підприємством ПрАТ «Львівський локомотиворемонтний завод» та одним із закритих акціонерних товариств, споруджено у Львові на земельній ділянці державного підприємства. Тоді як за рішеннями судів у задоволенні позовних вимог вказаного товариства про визнання за ним прав власності на автозаправний комплекс відмовлено повністю, його об’єкти протиправно відчужено за кількома господарськими договорами.
 
Зокрема, встановлено, що такі договори незаконно укладено між згаданим закритим акціонерним товариством та фізичною особою підприємцем. Надалі цей майновий комплекс неправомірно кілька разів перепродували за господарськими договорами. Нині свідоцтво про право власності оформив один із суб’єктів господарювання, який придбав будівлі автозаправного комплексу.
 
 
Інформаційне агентство «GALNET»    27.08.2014

кількість переглядів: 2569