Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.12.2014

На Львівщині затримано групу посадовців місцевого самоврядування за вимагання від підприємця 21 000 доларів США

Зокрема, учора, 25 грудня, за процесуального керівництва управління нагляду за додержанням законів спецпідрозділами та іншими органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю і корупцією прокуратури Львівської області, працівниками УДСБЕЗ ГУ МВС України у Львівській області при отриманні неправомірної вигоди затримано голову однієї із сільських рад Перемишлянського району Львівської області, трьох депутатів та землевпорядника цієї ради.
 
З’ясовано, що чиновники вимагали у приватного підприємця 21 тисячу доларів США за передачу в оренду земельної ділянки площею 2,3 га для ведення садівництва.
 
Завдяки ефективній координації в роботі правоохоронців вказані посадовці були затримані «на гарячому», при одержанні частини неправомірної вигоди в сумі 107 500 гривень.
 
На цей час у вказаному кримінальному провадженні, розпочатому за ч.3 ст. 368 КК України, проводяться невідкладні слідчі дії.
 
Зазначимо, що за вчиненні діяння законодавством передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
                                    Прес-служба прокуратури Львівської області
 

кількість переглядів: 4831