Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.03.2015

Скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про підпал приміщення БМОП «Беркут»

Прокуратурою Львівської області 18 березня скеровано до Франківського районного суду м. Львова обвинувальний акт за підозрою колишнього заступника командира – начальника штабу БМОП «Беркут» у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.194, ч.3 ст.365 КК України.
 
Останньому, з урахуванням зібраних доказів, 3 листопада 2014 року винесено повідомлення про підозру у скоєнні умисного знищення та пошкодження чужого майна шляхом підпалу, вибуху, що заподіяло майнову шкоду в особливо великих розмірах та спричинило загибель двох людей, а також перевищення влади та службових повноважень.
 
У зв’язку з тим, що підозрюваний виїхав за межі України прокуратурою оголошено його в міжнародний розшук та внесено до суду клопотання про обрання останньому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, яке судом задоволено.
 
В подальшому, 26 лютого поточного року прокуратурою Львівської області внесено клопотання до слідчого судді про застосування спеціального досудового розслідування та судового провадження (заочне засудження), відповідно до вимог ст.297-2 КПК України.
 
Відтак, 10 березня судом винесено ухвалу про застосування спеціального досудового розслідування та судового провадження щодо підозрюваного колишнього заступника командира – начальника штабу БМОП «Беркут» .
 
 
 
Прес-служба прокуратури Львівської області
 

кількість переглядів: 3426