Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.05.2015

Прокуратура вкотре звертається до громадськості з проханням повідомляти про факти правопорушень, вчинених стосовно учасників подій під час Революції Гідності

Питання встановлення осіб, які чинили перешкоди волевиявленню учасників мирних акцій протесту під час Революції Гідності та притягнення їх до кримінальної відповідальності залишається головним завданням для органів прокуратури.
 
Водночас для забезпечення повного та об'єктивного розслідування фактів порушення прав громадян під час протестів, ми вкотре звертаємось до громадськості з проханням надавати будь-яку відому інформацію з цих питань, яка дасть змогу слідчим органам встановити винних осіб, причетних до скоєння цих злочинів.
 
Окремо звертаємо увагу на діючий у Генеральній прокуратурі України «Реєстр проваджень про злочини під час Революції Гідності» http://rrg.gp.gov.ua/
 
Цей реєстр створено і розміщено для вільного користування. У ньому містяться зведення всіх кримінальних проваджень, що стосуються протидії протестним акціям, які розслідуються Генеральною прокуратурою України, слідчими підрозділами територіальних прокуратур та слідчими органів внутрішніх справ. В окрему графу виділено результати розслідування щодо направлених кримінальних проваджень до суду.
 
Найбільш важливим розділом у цьому реєстрі для слідства є розділ «допомога слідству». Тому ще раз наголошуємо, що кожен відомий громадянам факт про правопорушення, вчинені під час Революції Гідності допоможе при розслідуванні вказаних злочинів.
 
 
 
 
 
 
 
Прес-служба прокуратури Львівської області
 

кількість переглядів: 1858