Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.05.2015

Прокуратура домоглась скасування незаконного вироку особам, які реалізовували підроблені бронежилети

Сьогодні, 27 травня, апеляційним судом Львівської області скасовано незаконний вирок Сихівського районного суду м.Львова стосовно двох громадян, які продавали підроблені засоби захисту, призначені для учасників Антитерористичної операції на Сході України. При цьому, останні достовірно знали, що ці бронежилети не відповідають державним стандартам і не захищають від кульових поранень у разі обстрілу. В такий незаконний спосіб дует збагатився майже на 250 тис. грн.
 
Нагадаємо, що судом першої інстанції цих осіб визнано винними у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.190, ч.2 ст.15, ч.2 ст.190 КК України, та призначено покарання у виді 2 років 6 місяців позбавлення волі з одночасним їх звільненням на підставі ст.75 КК України їх від реального його відбування з іспитовим строком 1 рік.
 
Прокуратура Львівської області не погодилась з таким вироком та оскаржила його до апеляційного суду Львівської області. Сьогодні, судом апеляційної інстанції незаконний вирок скасовано, а кримінальне провадження щодо зловмисників скеровано на новий судовий розгляд.
 
 
 
 
 
Прес-служба прокуратури Львівської області

кількість переглядів: 2084