Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.11.2015

Прокуратура поновила справу про розкрадання під час будівництва "Арена Львів"

 

 

 

 

 

Прокуратура Львівської області поновила справу щодо розкрадання бюджетних коштів, виділених на проектування та будівництво стадіону "Арена Львів", передає УНН з посиланням на прес-службу відомства.
Попередньо досудовим розслідуванням було встановлено, що з державного бюджету необґрунтовано перераховано одній з німецьких фірм 1 млн 32 тис. євро за експертизу проектної документації щодо будівництва стадіону на вул. Стрийська — Кільцева дорога у Львові, замовником якої, згідно з договором, виступило Львівське комунальне підприємство “Дирекція з будівництва стадіону у м. Львові”.
У прокуратурі області вивчили матеріали кримінального провадження і з’ясували, що досудове розслідування проведено неповно та не з’ясовано фактичних обставин. Попереднє кримінальне провадження відкрите ще в травні 2014 року, закрило слідче управління ГУ МВС України у Львівській області. Перший заступник прокурора області незаконну постанову про закриття кримінального провадження скасував. Окрім того, створено групу з процесуальних керівників. Стан досудового розслідування було заслухано на нараді в управлінні нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні, за результатми якої надано вказівки на проведення першочергових слідчих дій.
Інформаційне агентство «УНН» 10.11.2015
 
 

кількість переглядів: 1816