Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.03.2016

Оголошення для прокурорсько-слідчих працівників органів прокуратури Львівської області, які мають бажання бути обраними делегатами на всеукраїнську конференцію працівників прокуратури

ОГОЛОШЕННЯ ДЛЯ ПРОКУРОРСЬКО-СЛІДЧИХ ПРАЦІВНИКІВ  ОРГАНІВ ПРОКУРАТУРИ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ, ЯКІ МАЮТЬ БАЖАННЯ БУТИ ОБРАНИМИ ДЕЛЕГАТАМИ НА ВСЕУКРАЇНСЬКУ КОНФЕРЕНЦІЮ ПРАЦІВНИКІВ ПРОКУРАТУРИ
 
 
 
З   29 березня по 7 квітня 2016 року проводиться прийом документів від прокурорсько-слідчих працівників органів прокуратури Львівської області, які бажають бути обраними на зборах прокурорів делегатами на всеукраїнську конференцію працівників прокуратури.

          Кандидатом у делегати на конференцію може бути будь-який прокурорсько-слідчий працівник, котрий сам виявив бажання або погодився з пропозицією колег, колективу чи керівництва структурного підрозділу стати кандидатом у делегати на конференцію.

         Перелік документів для кандидатів у делегати:
- копія службового посвідчення прокурора;
- інформаційна довідка (зразок документа на сайті ГПУ)  ;
- письмова згода на обробку персональних даних та їх оприлюднення відповідно до вимог законодавства  (зразок документа на сайті ГПУ) .

          Прийом документів проводитиметься з 9.00 до 18.00 години (у робочі  дні):
-         для  працівників апарату прокуратури області за адресою: м. Львів, пр.Шевченка,17/19 (організаційний комітет з питань проведення зборів);
-         для працівників місцевих прокуратур за місцем розташування місцевої прокуратури (відповідальному за організацію проведення зборів працівнику, визначеному наказом керівника місцевої прокуратури).

         
      У зв’язку з необхідністю забезпечення завчасного виготовлення бюлетенів для голосування прийом документів від кандидатів після 7 квітня 2016 року не здійснюватиметься.
 
 
 
 
 
 
Організаційний комітет з питань забезпечення проведення
зборів прокурорів прокуратури Львівської області

кількість переглядів: 1625