Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.08.2016

За фактом побиття поліцейськими чоловіка у Львові відкрито провадження

КИЇВ. 26 серпня. УНН. До Радехівської місцевої прокуратури Львівської області звернувся чоловік із заявою про спричинення йому працівниками місцевого відділення поліції тілесних ушкоджень, відомості про цей інцидент було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Про це УНН повідомили у прес-службі Львівської прокуратури.
 
“Вчора до Радехівської місцевої прокуратури звернувся чоловік із заявою про спричинення йому працівниками Радехівського відділення поліції ГУ НП Львівської області тілесних ушкоджень. Відповідно прокуратура одразу відомості про цей факт внесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.365 ККУ, а саме — “перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу, якщо воно супроводжувалося погрозою застосування насильства”, — повідомили у прес-службі.
 
Крім цього, вже призначено службове розслідування щодо правомірності дій працівників Радехівського відділення поліції.
 
“Вказане кримінальне провадження буде передано за підслідністю до слідчого відділу прокуратури Львівської області. Воно не буде розслідуватися у місцевій прокуратурі”, — додали у прес-службі.
 
Джерело: УНН
 

кількість переглядів: 1617