Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.09.2016

Посадовці Брюховицької селищної ради попалися на земельній афері

понеділок 19 вересня, 2016 12:29
 
Розпочато досудове розслідування за фактом службового підроблення посадовими особами Брюховицької селищної ради. Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.
 
Прокуратурою Львівської області зареєстровано кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст.366 КК України, а саме за фактом внесення службовими особами Брюховицької селищної ради до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей. Встановлено, що останні у рішення ради та договору оренди землі внесли відомості про відсутність на цій ділянці водного об`єкту загальнодержавного значення (озера). Як наслідок, це призвело до незаконної передачі в користування фізичній особі земельної ділянки загальною площею 4,5 га та вартістю близько 6 млн грн в оренду терміном на 25 років без проведення конкурсу.
 
На даний час проводиться досудове розслідування, а також триває збір документів з метою пред’явлення позову про повернення у власність територіальної громади вказаної земельної ділянки та озера.
 
 

кількість переглядів: 1511