Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.09.2016

Трьох виконавців замаху на львівського бізнесмена Копитка арештували на два місяці

ZAXID.NET 29/09/2016
 
 
 
Трьом із чотирьох виконавців замаху на власника «Львівського холодокомбінату» Богдана Копитка вже обрано міру запобіжного заходу. За рішенням Галицького районного суду міста Львова, їх взяли під варту на два місяці без права застави.
 
Про це ZAXID.NET повідомила керівник прес-служби прокуратури Львівщини Мар'яна Гайовська.
 
За її словами, міру запобіжного заходу суд обрав напередодні, 28 вересня. Сьогодні ж, 29 вересня, обиратимуть міру запобіжного заходу ще для двох осіб, які фігурують у справі, – безпосередньо замовника вбивства та ще одного виконавця.
 
За вбивство бізнесмена злочинці мали отримати понад 2,5 млн грн, встановлено, що вони отримали лише аванс в розмірі 600 тис. грн, оскільки замовлення не виконали, так як бізнесмен залишився живий.
 
Як інформував ZAXID.NET, правоохоронці затримали замовника і виконавців замаху на вбивство львівського бізнесмена Богдана Копитка. До складу організованої злочинної групи входили громадянин Росії та колишній боєць добровольчого батальйону «Айдар». Причиною замаху слідчі вважають переділ сфер впливу між кримінальними кланами.
 
Нагадаємо, вранці 29 серпня у Старому Селі Пустомитівського району підірвали позашляховик, службовий автомобіль Богдана Копитка. Унаслідок вибуху загинули троє охоронців Копитка. Сам бізнесмен не постраждав, оскільки їхав в іншій машині. Вибухівка була закладена безпосередньо у дорожнє полотно за два місяці до скоєння замаху.
 

кількість переглядів: 1521