Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.12.2016

На Львівщині суд постановив повернути у комунальну власність три земельні ділянки, які незаконно виділені під будівництво депутатам.

Про це 13 грудня інформує прес-служба прокуратури Львівської області.
 
 
 
Зокрема, за наслідками розгляду трьох позовів Червоноградської місцевої прокуратури до Великодорошівської, Великодорошівської сільських рад та Дублянської міської ради Жовківського району про скасування незаконних рішень про виділення трьом особам земельних ділянок під будівництво, суд постановив повернути у комунальну власність три земельні ділянки, загальною площею 0,3587 га.
 
 
 
З’ясовано, що вказаними особами є депутати даних органів місцевого самоврядування, які напередодні постановами Жовківського районного суду притягнуті до адміністративної відповідальності за вчинення корупційних дій під час передачі землі їм у власність. Тобто, вони в порушення вимог чинного антикорупційного законодавства не повідомили колегіальний орган про наявність у них реального конфлікту інтересів при виконанні повноважень та проголосували під час сесії про передачу собі цих земельних ділянок.
 
 

кількість переглядів: 1946