Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.01.2017

Посадовця Міграційної служби Львівщини судитимуть за хабарництво

Завершено розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно посадової особи ДМС України у Львівській області за одержання 2 тис. доларів США неправомірної вигоди.
 
 
 
Про це 5 січня інформує прес-служба прокуратури Львівської області.
 
 
 
Згаданого посадовця 14 вересня 2016 року було затримано на гарячому при одержанні неправомірної вигоди у сумі 2 тис. доларів США. Зазначену суму коштів службовець одержав від громадянина Грузії за вплив на посадових осіб ДМС у Львівській області щодо невжиття заходів до його депортації.
 
 
 
Галицький районний суд Львова обвинуваченого відсторонив від займаної посади та обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із визначенням застави в розмірі 87 тисяч гривень.
 
 
 
Дії посадової особи ДМС України у Львівській області було кваліфіковано за ч. 2 ст.369-2 КК України (пропозиція та обіцянка здійснити вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави за неправомірну вигоду для себе, а також одержання неправомірної вигоди для себе за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави).
 
 
 
Покарання за вказаний злочин передбачає штраф від семисот п’ятдесяти до однієї тисячі п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.
 
«ЗІК»
 
http://zik.ua/news/2017/01/05/posadovtsya_migratsiynoi_sluzhby_lvivshchyny_sudytymut_za_habarnytstvo_1021135

кількість переглядів: 1875