Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.01.2017

У Львові затримано організатора збуту наркотиків під час передачі 120 тис грн поліцейським за «дахування бізнесу»

Слідчим управлінням прокуратури Львівської області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом зловживання службовим становищем працівниками Головного Управління Нацполіції у Львівській області в співучасті з іншими особами, з метою прикриття їх злочинної діяльності щодо збуту наркотичних засобів та отримання за це неправомірної вигоди, за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.307, ч.1 ст.364 та ч.1 ст.369 Кримінального кодексу України.
 
Відтак учора, 17 січня, під час вдалої спільної спецоперації прокуратури Львівської області та працівників управління внутрішньої безпеки Нацполіції затримано організатора незаконних оборудок. Також задокументовано факт надання ним неправомірної вигоди в сумі 120 тис грн працівникам поліції за невтручання та сприяння у подальшій незаконній діяльності по зберіганню та збуту наркотичних речовин.
 
Під час особистого обшуку затриманого у нього вилучено особливо важкий наркотичний засіб метадон вагою 3 гр., а за місцем проживання грошові кошти в сумі 5000 євро.
 
У цей же день, затримано ще трьох його спільників, які є учасниками діяльності мережі збуту наркотичних засобів на території м. Львова.
 
Загалом слідчими прокуратури Львівської області за оперативного супроводу працівників управління внутрішньої безпеки поліції проведено 15 обшуків в житлових та інших приміщеннях, в ході яких вилучено 50 грам особливо небезпечного наркотичного засобу метадону, орієнтовна вартість якого, в колах його збуту, становить 130 000 грн.
 
На даний час досудове розслідування триває.
 
 
 
Прес-служба прокуратури Львівської області
 

кількість переглядів: 1695