Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.03.2017

Шість ділянок у Брюховичах повернули державі

 
Шість земельних ділянок в Брюховичах загальною вартістю 8,5 млн грн повернули у власність держави. Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.
 
Рішеннями Шевченківського районного суду Львова у 2013 році задоволено ряд позовів прокурора Шевченківського району Львова в інтересах держави в особі Кабінету Міністрів України, Державного агентства лісових ресурсів України, Львівської міської ради до фізичних осіб, Брюховицької селищної ради якими постановлено витребувати у фізичних осіб-відповідачів незаконно придбані земельні ділянки та зобов’язати повернути їх у розпорядження держави.
Вказані рішення судів оскаржувалися відповідачами, однак у 2015 році були залишені в силі ухвалами Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ.
У березні 2017 року прокуратурою Львівської області, 6 рішень суду було виконано шляхом реєстрації у Єдиному державному реєстрі речових прав на нерухоме майно права власності на земельні ділянки за державою в особі Кабінету Міністрів України.
Таким чином, органами прокуратури повернуто у державну власність 6 земельних ділянок площею 0,85 га, що знаходяться в смт. Брюховичі, загальною вартістю 8,5 млн грн.
http://galinfo.com.ua/news/shist_dilyanok_u_bryuhovychah_povernuly_derzhavi_255531.html?print
 
 

кількість переглядів: 2478