Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.04.2017

Збори прокурорів прокуратури Львівської області

ОГОЛОШЕННЯ
для прокурорсько-слідчих працівників прокуратури Львівської області, які мають бажання бути обраними делегатами на всеукраїнську конференцію прокурорів
 
 
До 12 квітня 2017 року проводиться прийом документів від прокурорсько-слідчих працівників прокуратури Львівської області, які бажають бути обраними на зборах прокурорів прокуратури Львівської області делегатами на всеукраїнську конференцію працівників прокуратури.
Кандидатом у делегати на конференцію може бути будь-який прокурорсько-слідчий працівник прокуратури Львівської області, котрий сам виявив бажання або погодився з пропозицією колег, колективу чи керівництва структурного підрозділу стати кандидатом у делегати на конференцію.
 Ці особи мають заповнити та подати до 18 години 12 квітня 2017 року до організаційного комітету нижчезазначені документи, зокрема:
- копія службового посвідчення прокурора;
- інформаційна довідка (зразок документа);
- письмова згода на обробку персональних даних та їх оприлюднення відповідно до вимог законодавства (зразок документа) .
Прийом документів проводитиметься у робочі дні та години за адресою: м. Львів пр.Шевченка, 17/19, каб. 49
У зв’язку з необхідністю забезпечення завчасного виготовлення бюлетенів для голосування прийом документів від кандидатів після 18.00 годин 12 квітня 2017 року не здійснюватиметься.
 
 
Організаційний комітет
з питань забезпечення проведення
зборів прокурорів прокуратури Львівської області
для обрання делегатів на всеукраїнську
конференцію працівників прокуратури

кількість переглядів: 2875