Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.06.2017

Повідомлено про підозру водію автомобіля з вини якого загинула семимісячна дитина

12 червня 2017 року за процесуального керівництва прокуратури Львівської області слідчим Головного управління Національної поліції у Львівській області повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України, водію автомобіля марки «Chevrolet Niva», якого було затримано в порядку ст. 208 КПК України після вчинення дорожньо-транспортної пригоди.

Нагадаємо, що 11 червня 2017 року приблизно о 13.30 год. водій автомобіля марки «Chevrolet Niva», рухаючись на автодорозі Київ-Чоп, поблизу села Солонка, Пустомитівського району, без причин технічного характеру та не переконавшись у відсутності небезпеки для інших учасників дорожнього руху, виїхав на зустрічну смугу руху, в результаті чого зіткнувся із автомобілем марки «Mazda 626». Як наслідок, семимісячний пасажир автомобіля «Mazda 626» від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці пригоди.

Наразі органом досудового розслідування за погодженням з прокурором, скеровано клопотання до Галицького районного суду міста Львова щодо обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Зазначимо, що підозрюваному загрожує покарання до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

 

Прес-служба прокуратури Львівської області

кількість переглядів: 1885