Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.07.2017

На Львівщині правоохоронцями забезпечено відшкодування збитків державі на суму понад 2,6 млн грн

За процесуального керівництва прокуратури Львівської області слідчими Головного управління Державної фіскальної служби у Львівській області в ході розслідування кримінального провадження за підозрою керівника одного з підприємств Львівщини за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст.212 КК України (ухилення від сплати податків, зборів (обов’язкових платежів), забезпечено відшкодування збитків державі в розмірі понад 2,6 млн грн.

Зокрема, останній упродовж 2017 року вчиняв протиправні дії з використанням коштів, які були призначені на сплату податків, що призвели до не сплати в бюджет податку на доходи фізичних осіб.

В ході досудового розслідування, вказаною особою добровільно відшкодовано завдані державі збитки та погашено заборгованість перед бюджетом в повному обсязі.

Відтак, у зв’язку із добровільним відшкодуванням збитків прокуратурою скеровано до суду клопотання відносно підозрюваного в порядку ч.4. ст.212 КК України (звільнення особи від кримінальної відповідальності, якщо вона до притягнення до кримінальної відповідальності сплатила податки, збори (обов’язкові платежі), а також відшкодувала шкоду, завдану державі їх несвоєчасною сплатою).

 

Прес-служба прокуратури Львівської області

кількість переглядів: 1739