Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.12.2017

Посадовцям структурного підрозділу ДП «НЕК Укренерго» оголошено догани за неповідомлення НАЗК про придбання транспортних засобів

За участі органів прокуратури, Залізничним районним судом м. Львова визнано винними посадових осіб ВП «Львівські магістральні електричні мережі» державного підприємства «НЕК Укренерго» у вчиненні адміністративних правопорушень, пов’язаних з корупцією.

Зокрема, головний інженер та начальник служби магістральних ліній несвоєчасно повідомили Національне агентство з питань запобігання корупції про суттєві зміни у майновому стані.

Вказані особи, придбали транспортні засоби марок «CHEVROLET LACETTI» та «RENAULT SCENIC» відповідно, вартістю, що перевищує 50 прожиткових мінімумів, встановлених для працездатних осіб на 1 січня відповідного року.

Таким чином посадовці вчинили адміністративні правопорушення, передбачені ч.2 ст.172-6 КУпАП (порушення вимог фінансового контролю).

За наслідками судового розгляду до винних застосовано стягнення у вигляді штрафу.

Рішення суду набрали законної сили та не оскаржувались.

Крім цього, за поданням керівника місцевої прокуратури, наказом виконуючого обов’язки директора ВП «Західна електроенергетична система» державного підприємства «Національна енергетична компанія «Укренерго», чоловіків притягнуто до дисциплінарної відповідальності та оголошено догани.

 

Прес-служба прокуратури Львівської області

 

 

кількість переглядів: 2217