Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.01.2018

За смертельну ДТП у Львові, водієві іномарки загрожує 8 років позбавлення волі

Прокуратура Львівської області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом дорожньо-транспортної пригоди на площі Соборній 3/а у Львові.

Нагадаємо, що аварія трапилась 18.06.2017 за участі автомобіля «Тoyota Land Cruiser», водій якого не впоравшись із керуванням, виїхав за межі проїзної частини та скоїв наїзд на двох пішоходів.

У результаті цього, одна особа загинула, а ще одна отримала середньої тяжкості тілесні ушкодження.

Відповідно до висновків судової автотехнічної експертизи встановлено, що транспортний засіб до моменту ДТП перебував у технічно справному стані, а причиною трагедії стали дії водія, який перед початком руху не переконався у безпечності свого маневру та не обрав відповідну траєкторію руху.

Відтак, чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керувала транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого).

Довідково: за вчинене зловмиснику загрожує до 8 років позбавлення волі з трирічним позбавленням права керувати транспортними засобами.

 

 

Прес-служба прокуратури Львівської області

кількість переглядів: 1869