Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.05.2018

Завдяки прокуратурі бюджет Солонківської сільської ради на Львівщині поповнився на понад півмільйона гривень

З позицією прокуратури, яка в інтересах держави вимагала стягнути із підприємства майже 512 тис грн втрат сільськогосподарського виробництва, погодився господарський суд Львівської області цьогоріч наприкінці квітня.
 
Встановлено, що Пустомитівська районна державна адміністрація затвердила проект землеустрою, відповідно до якого змінено цільове призначення земельної ділянки сільськогосподарського призначення площею більше 7,3 га під будівництво торгово-логістичного комплексу.
 
У такому випадку, відповідно до вимог ст.207 Земельного кодексу України (умови відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва), суб’єкт господарювання зобов’язувався сплатити до місцевого бюджету втрати сільськогосподарського виробництва на суму близько 512 тис грн.
 
Проте, фірма не виконала вимог законодавства, що і стало підставою для втручання у справу Львівської місцевої прокуратури №3.
 
Як наслідок – вже у травні підприємство повністю сплатило заборгованість,а бюджет Солонківської сільської ради поповнився на понад півмільйона гривень.
 
 
 
 
 

кількість переглядів: 3135