Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.06.2018

Поліцейському на Львівщині повідомили про підозру за вчинену ДТП

Слідчими прокуратури Львівської області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом ДТП, яка трапилась 04.06.2018, близько 18:00 год, на ґрунтовій дорозі з двостороннім рухом в напрямку с.Новий Милятин Буського району на Львівщині.
Досудовим розслідуванням встановлено, що цього дня поліцейський Кам’янка-Бузького відділу поліції ГУ НП у Львівській області керував автомобілем «Skoda Oktavia» напідпитку.
Як з’ясувалось, чоловік проявив неуважність до дорожньої обстановки та порушив п.п.1.5, 2.3. та п.12.1 Правил дорожнього руху України.
Він не вибрав в установлених межах безпечної швидкості і не врахував дорожню обстановку.
Не переконавшись, що маневр буде безпечним для інших учасників руху, виїхав на зустрічну смугу, де вчинив наїзд на пішохода, яка рухалася по цій же дорозі на велосипеді.
У результаті отриманих травм 61-річна потерпіла померла на місці пригоди.
Правоохоронця одразу ж затримали в порядку ст.208 КПК України та наступного дня вручили повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.286 КПК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспортного засобу особами, які керують транспортними засобами).
Крім цього, вирішується питання про обрання підозрюваному міри запобіжного заходу, а також відсторонення від посади.
Учора, 06.06.2018, клопотання скеровано у Галицький районний суд м.Львова для розгляду по суті.
На даний час тривають першочергові слідчі (процесуальні) дії.
 
 
Прес-служба прокуратури Львівської області

кількість переглядів: 575