Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.06.2018

У Львові судитимуть дев’ятнадцять членів банди, що організували у місті незаконний гральний бізнес

За процесуального керівництва прокуратури Львівської області до Личаківського районного суду м.Львова скеровано обвинувальний акт стосовно дев’ятнадцяти членів організованої групи, учасники якої у період вересня 2016 – березня 2017 року об’єднались і незаконно займались гральним бізнесом.

Очолив банду 40–річний мешканець столиці, його спільники – жителі з Київщини та Львівщини, віком від 20 до 40 років.

Зазначимо, що серед вказаних осіб був розподіл функцій і ролей.

Так, троє співорганізаторів підшуковували приміщення, забезпечували онлайн казино необхідним обладнанням, здійснювали інкасацію коштів, піклувались про конспірацію закладу, який функціонував під виглядом лотереї.

Загалом чоловіки координували дії виконавців та пособника, які у свою чергу, надавали клієнтам доступ до ігор, обліковували доходи і витрати, формували щоденну звітність та інше.

Для своїх потреб зловмисники використовували три нежитлові приміщення у Львові.

Під час обшуків поліцейські вилучили сто одиниць комп’ютерної техніки, флеш-накопичувачі із спеціальними програмами, чорнову бухгалтерію та протиправно здобуті 130 тис грн.

За вчинене санкція інкримінованої правопорушникам ч.1 ст.255 КК України (створення злочинної організації) та ч.1 ст.203-2 (зайняття гральним бізнесом) КК України передбачає покарання у вигляді від 5 до 12 років позбавлення волі, а також штраф.

 

Прес-служба прокуратури Львівської області

кількість переглядів: 1931