Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.07.2018

Службовцям Львівської митниці, які отримали понад 10 тис грн неправомірної вигоди, обрали запобіжний захід

За процесуального керівництва прокуратури області, спільно з Управлінням Служби безпеки України у Львівській області та Управлінням захисту економіки Львівщини, в порядку ст. 208 КПК України у четвер, 05 липня, «на гарячому» затримано начальника та його заступника одного з митних постів Львівської митниці ДФС, які за попередньою змовою вимагали та отримали від громадянки 10 300 грн за не створення штучних перешкод під час митного оформлення товару.

Наступного дня, 06.07.2018, слідчим, за погодженням із процесуальним керівником, вказаним особам повідомлено про підозру за ч.3 ст.368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

За клопотанням прокурора ухвалою слідчого судді Галицького районного суду м. Львова підозрюваним обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою сплати застави у розмірі 264 000 грн, а також підозрюваних відсторонено від займаних посад.

З метою встановлення усіх обставин вчинення цього кримінального правопорушення за участі підозрюваних здійснюються першочергові слідчі дії.

 

Прес-служба прокуратури Львівської області

кількість переглядів: 1929