Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.07.2018

У Львові до реальної міри покарання засудили трьох квартирних крадіїв

За процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №2, цьогоріч у квітні, в порядку ст. 291 КПК України, до Залізничного районного суду м.Львова скеровано для розгляду обвинувальний акт стосовно 29-річного громадянина Грузії, 26-річного львів’янина та 27-річного жителя Пустомитівщини, які підозрювались у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.185 КК України (таємне викрадення чужого майна, вчинене повторно, за попередньою змовою групою осіб, поєднаного з проникненням до житла).

Скориставшись відсутністю господарів однієї із квартир будинку по вул.Городоцькій у Львові, двоє зловмисників зламали металопластикове вікно та непомітно проникли усередину.

У той час їхній спільник залишався на вулиці, щоб у разі необхідності попередити чоловіків про небезпеку.

Відтак, правопорушникам вдалось викрасти мобільний телефон, срібні та ювелірні вироби, ручний чоловічий годинник та ноутбук.

Загальна сума завданих збитків становить понад 15 тис грн.

Із награбованим лиходії сіли у неподалік припаркований автомобіль і намагались утекти, проте їх викрили та затримали працівники поліції.

За наслідками судового розгляду трьох фігурантів справи засуджено до реальної міри покарання.

Відтак, до одного із них застосовано покарання, з врахуванням ч.1 ст.71 КК України, у виді 4 років 7 місяців позбавлення волі, ще двох ув’язнили на 3 роки та 4 роки 7 місяців (з урахуванням ч.4 ст. 70, ч.1 ст.71 КК України).

 

 

Прес-служба прокуратури Львівської області

 

кількість переглядів: 1863