Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.08.2018

У Самборі винесено вирок місцевому хулігану

Самбірською місцевою прокуратурою у суді підтримувалось державне обвинувачення стосовно 25-річного самбірчанина, який обвинувачувався у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст.296 (хуліганство), ч.2 ст.345 (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу легких тілесних ушкоджень у звязку з виконанням цим працівником службових обовязків) КК України.

Подія трапилась у листопаді 2017 року в м. Самбір.

Як було встановлено, зловмисник керуючи автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, виражався до 28-річної місцевої мешканки нецензурною лайкою, схопив її руками за верхній одяг та почав тягнути до свого авто, проте потерпіла вирвалась від нього та побігла у напрямку автобусної зупинки, а засуджений продовжив переслідувати її на машині.

У подальшому лиходій заблокував рух дівчині, підійшов до неї та знову почав затягувати її до автомобіля, однак його протиправним діям перешкодив інспектор патрульної поліції.

Чоловік настільки розлютився на правоохоронця, що наніс йому удари кулаками по обличчі та у грудну клітку, розірвав його форменний одяг, при цьому продовжував нецензурно висловлювався до нього.

Вироком Самбірського міськрайонного суду хулігана визнано винним та призначено покарання у виді 2 років позбавлення волі.

 

Прес-служба прокуратури Львівської області

 

 

кількість переглядів: 2206