Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.08.2018

У Львові повідомили про підозру в одержанні неправомірної вигоди працівнику поліції

Учора, 20 серпня, працівниками прокуратури Львівської області спільно із працівниками Львівського управління ДВБ НП України, затримано у порядку ст.208 КПК України при отриманні неправомірної вигоди у сумі 550 євро, 50 доларів США та 5 тис грн, оперуповноваженого одного з відділів Нацполіції м. Львова.

Встановлено, що правоохоронець неодноразово вимагав та отримував незаконну винагороду від осіб ромської національності за сприяння у вчиненні ними низки крадіжок на території залізничного вокзалу м. Львова, а також за непритягнення їх до кримінальної відповідальності.

Одночасно органами прокуратури затримано осіб ромської національності, які за допомоги працівника правоохоронного органу вчиняли злочини на території залізничного вокзалу м. Львова.

Поліцейському повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою), а особам ромської національності за ч.2 ст.185 (крадіжка), ч.1 ст.369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України.

У провадженні проводяться невідкладні слідчі дії направлені на здобуття та закріплення доказів у встановленому законом порядку.

Досудове розслідування проводиться прокуратурою області.

 

Прес-служба прокуратури Львівської області

 

 

 

 

кількість переглядів: 1802