Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.08.2018

Очільник прокуратури Юрій Квятківський знову відвідав «Львівську установу виконання покарань №30»

Учора, 22 серпня, прокурор Львівської області Юрій Квятківський, спільно з працівниками прокуратури та керівництвом Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції, здійснив плановий робочий візит у державну установу «Львівська виправна колонія №30».

Окрім прийому в’язнів, прокурор області перевірив стан усунення виявлених під час попередньої перевірки порушень конституційних прав в’язнів на належні умови тримання в дільниці соціальної реабілітації.

Прокурор області зауважив, що адміністрацією виправної колонії вжито необхідних заходів для усунення виявлених недоліків – приміщення облаштовано відповідно до вимог чинного законодавства.

Крім того, Юрій Квятківський оглянув житлові та виробничі приміщення установи, де звернув увагу керівництва колонії на обов’язковість належного матеріально-побутового та медико-санітарного забезпечення в’язнів.

Також перебуваючи в охоронюваній зоні ДУ «Львівська установа виконання покарань №30» прокурор області наголосив на жорсткому додержанні режимних вимог, з метою недопущення потрапляння заборонених предметів (оскільки такі випадки цьогоріч уже траплялись).

Зазначимо, що скарг на незадовільні умови утримання та діяльність адміністрації установи від засуджених не надходило.

 

Прес-служба прокуратури Львівської області

кількість переглядів: 1767