Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.09.2018

На Львівщині зменшується кількість ДТП із летальними наслідками

Питання травматизму та смертності осіб на автошляхах регіону перебуває на постійному контролі прокуратури Львівської області.

Незважаючи на значне зменшення кількості дорожньо-транспортних пригод на 18,5% за 6 місяців 2018 року – (861) порівняно з аналогічним періодом 2017-го (1056), смертність у автопригодах залишилася, фактично, на рівні півріччя минулого року, 6 міс 2018 – 123 летальні випадки, 6 міс 2017 – 124.

Аналізувалась кількість ДТП із летальними наслідками і на координаційній нараді керівників правоохоронних органів у липні цього року, на яку були запрошені керівники Львівської обласної ради та Львівської обласної державної адміністрації.

Зауважимо, що за наслідками вжитих заходів вдалося досягнути певних позитивних результатів.

Так, протягом ІІІ кварталу 2018 року, на дорогах Львівщини внаслідок ДТП загинуло 55 осіб, а протягом аналогічного періоду минулого року – 84, що на 35% менше.

Зазначимо, що попри те, що область зберігає першість щодо кількості ДТП з потерпілими, проте вже упродовж липня-вересня 2018 року значно зменшився показник загибелі учасників ДТП.

Наголосимо, що правоохоронці і надалі вживатимуть заходи задля убезпечення пересування автошляхами регіону.

Закликаємо громадян до неухильного дотримання правил дорожнього руху задля власної безпеки та безпеки інших його учасників.

 

 

Прес-служба прокуратури Львівської області

кількість переглядів: 1972