Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.11.2018

На Львівщині чоловіку, який поранив свого родича, обрано запобіжний захід

За процесуального керівництва Золочівської місцевої прокуратури, працівниками поліції розпочато кримінальне провадження за фактом нанесення тяжкого тілесного ушкодження.

Подія трапилась цьогоріч, 5 листопада, у приміщенні спортивно-оздоровчого комплексу «Ювілейний» в м.Миколаєві на Львівщині. Встановлено, що 37-річний мешканець Івано-Франківщини під час розпивання алкогольних напоїв зі своїм 38-річним родичем, наніс йому кілька ножових ударів у потилицю та грудну клітку.

Внаслідок цього, чоловіка госпіталізовано до реанімаційного відділення Миколаївської районної лікарні із колото-різаною раною грудної клітки та лівобічним пневмотарксом.

Зловмисника затримано у порядку ст. 208 КПК України та повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

Крім цього, Миколаївським районним судом йому обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового арешту з носінням електронного засобу контролю.

Довідково: за вчинення вказаного злочину санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років.

 

Прес-служба прокуратури Львівської області

 

кількість переглядів: 1609