Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.11.2018

У Львові до 10 років позбавлення волі заочно засуджено бойовика «ЛНР»

Прокуратурою області забезпечено підтримання обвинувачення у суді стосовно громадянина України, який підозрювався у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 КК України (участь у терористичній організації).

У ході спеціального досудового розслідування, яке здійснювали слідчі Управління Служби безпеки України у Львівській області, встановлено, що фігурант упродовж 2014-2017 років брав участь у діяльності терористичній організації «ЛНР», а саме – другого армійського корпусу так званої «Народної міліції ЛНР», незаконна діяльність якої досі призводить до загибелі військовослужбовців, мирного населення, ураження об’єктів життєзабезпечення на території Луганської області, а також інших тяжких наслідків.

Учора, 27 листопада, вироком Галицького районного суду м. Львова вказану особу визнано винною та засуджено до 10 років позбавлення волі з конфіскацією усього належного майна.

Зазначимо, що обвинувачений перебуває на тимчасово непідконтрольній українському уряду території, а тому його засуджено заочно.

 

Прес-служба прокуратури Львівської області

кількість переглядів: 2195