Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.12.2018

Прокурори провели лекцію студентам Франкового вишу та «Львівської Політехніки»

На виконання п.1 спільного наказу Генеральної прокуратури України та Міністерства освіти і науки України від 13.10.2017 за №289/1375 «Про співпрацю та комунікацію між відомствами», прокурорами прокуратури Львівської області 22 та 28.11.2018 львівськими прокурорами проведено лекційні заняття у Львівському національному університеті імені І.Франка та Національному університеті «Львівська політехніка» на тему: «Нагляд за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях, як одна із функцій прокуратури».

Зокрема, вказаними заходами охоплено теоретичні, практичні та законодавчі аспекти здійснення прокурорських перевірок у місцях несвободи, висвітлено практичні аспекти формування документів прокурорського реагування за результатами проведення таких перевірок.

Спілкування зі студентами будувалося у формі конструктивного діалогу. На усі запитання слухачі отримали кваліфіковані відповіді.

Також лектори звернули увагу на типові проблемні питання, які найчастіше виникають під час здійснення діяльності на вказаному напрямку.

 

Прес-служба прокуратури Львівської області

 

кількість переглядів: 2254