Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.12.2018

У Львові заступник прокурора області взяв участь у регіональному круглому столі щодо реалізації антикорупційної політики України

З ініціативи Громадської ради при МВС України, Управління запобігання корупції та проведення люстрації МВС України, за сприяння Організації з безпеки і співробітництва в Європі та регіонального представництва Консультативної Місії Європейського Союзу у Львові, цьогоріч, 3 грудня у Львівському державному університеті внутрішніх справ відбувся регіональний круглий стіл «Співпраця Міністерства внутрішніх справ із громадянським суспільством у реалізації антикорупційної політики України».

Під час заходу обговорено проблемні питання, які виникають при застосуванні антикорупційного законодавства України та практики його застосування в сучасних умовах, а також методи реформування чинного антикорупційного законодавства.

Участь у круглому столі, окрім представників органів державної влади, правоохоронних і правозахисних органів взяли науковці вищих навчальних закладів та наукових установ, представники громадських організацій України та іноземних держав, засобів масової інформації.

Координатор Регіонального представництва Консультативної Місії Європейського Союзу у Львові Рулоф ван Уйє розповів присутнім про європейський досвід протидії корупції.

Заступник прокурора Львівської області Андрій Голомша у своєму виступі звернув увагу учасників круглого столу на особливостях притягнення осіб до адміністративної відповідальності за правопорушення, пов’язані з корупцією.

Крім цього, проведено опитування представників громадськості, результати якого будуть використані при оцінюванні корупційних ризиків у діяльності МВС.

І на завершення учасники узгодили спільні рекомендації щодо впровадження дієвих механізмів запобігання корупції в Україні.

 

Прес-служба прокуратури Львівської області

 

кількість переглядів: 1691