Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.02.2019

У Львові засудили серійного злодія

За процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №2, 28.09.2018 до суду скеровано обвинувальний акт стосовно раніше судимого за вчинення злочинів проти власності львів’янина, який підозрювався у вчиненні 16 епізодів кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.185 КК України (крадіжка).

Досудовим розслідуванням, яке здійснювали слідчі Шевченківського відділу поліції, встановлено, що вказані злочини 33-річний чоловік вчинив упродовж січня-квітня 2018 року.

Зловмисник таємно викрадав магнітофони, відеореєстратори, навігатори, ноутбуки, мобільні телефони та інші особисті речі потерпілих.

До припаркованих транспортних засобів проникав через розбите вікно, а також відкривав капот автомобіля та крав акумуляторні батареї. Награбоване продавав.

Такими діями обвинувачений завдав потерпілим матеріальної шкоди на загальну суму майже 165 тис гривень.

Зазначимо, що на час досудового розслідування до фігуранта застосовувався запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Відтак, 22.01.2019 року, вироком Шевченківського районного суду м.Львова обвинуваченого визнано винним та на підставі ч.4 ст.70 КК України, засуджено до трьох років та шести місяців позбавлення волі.

 

 

Прес-служба прокуратури Львівської області

кількість переглядів: 1661