Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.02.2019

Екс-поліцейського на Львівщині судитимуть за смертельну ДТП, у якій загинули скутеристи

НаЛьвівщині судитимуть екс-поліцейського, який вчинив смертельну ДТП, у якій загинули два молоді хлопці-скутеристи.
Про це повідомили в прес-службі прокуратури Львівської області.

За процесуального керівництва прокуратури області завершено досудове розслідування стосовно екс-слідчого Буського ВП Кам’янка-Бузького відділу поліції ГУ НП у Львівські області, який обвинувачується у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху).Йдеться про ДТП, яка трапилась 28 серпня 2018 року у с.Жарків на Бродівщині. Того дня 26-річний водій автомобіля «Renault Trafic» у стані алкогольного сп’яніння порушив правила дорожнього руху та здійснив наїзд на скутер, за кермом якого перебували 18 та 19-річний юнаки.
Унаслідок цього двоє хлопців загинули на місці події. Обвинувальний акт скеровано до Бродівського районного суду для розгляду по суті. На даний час обвинувачений перебуває під вартою.За вчинене йому загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі. Наступне засідання заплановано на березень цього року.
 
Читайте більше тут: https://zik.ua/news/2019/02/26/ekspolitseyskogo_na_lvivshchyni_sudytymut_za_smertelnu_dtp_u_yakiy_zagynuly_1517691

кількість переглядів: 3657