Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.03.2019

У Львові за підозрою у незаконному збуті наркотиків затримано чотирьох осіб

Учора, 21 березня, за процесуального керівництва прокуратури Львівської області та оперативного супроводу управління протидії наркозлочинності в ході проведення негласних слідчих (розшукових) дій задокументовано 2 факти збуту учасником групи наркотичної речовини амфетаміну, а також 7 фактів «закладки» наркотичної речовини амфетаміну.

У ході досудового розслідування встановлено, що четверо осіб за попередньою змовою, використовуючи месенджер «Telegram», займаються незаконним збутом наркотичних засобів та психотропних речовин на території м. Львова, шляхом функціонування у відкритому доступі мережі інтернет та розміщення «закладок» на території м.Львова.

Особу, яка безпосередньо на місці вчинення правопорушення збувала наркотичні засоби затримано у порядку ст. 208 КПК України. 

За результатами особистого обшуку у нього, а також проведених обшуків за місцем проживання його спільників виявлено та вилучено наркотичну речовину – канабіс вагою приблизно 4,5 кг (в тому числі, в окремих розфасованих пакетах), 208 г наркотичної речовини амфетамін (в тому числі, в окремих розфасованих пакетах), 71 таблетка психотропної речовини «МДМА» (екстазі), 156 марок ЛСД, грошові кошти 14 тис 800 доларів США і 81 тис грн, вилучено пристрої для викурювання наркотичних засобів та електронні ваги.

Крім цього, під час виїздів у місця здійснення «закладок» виявлено та вилучено згортки та поліетиленові пакети із вмістом порошкоподібної речовини білого кольору, зовні схожою на психотропну речовину «амфетамін», загальною вагою близько 13 грам.

Зазначимо, що в порядку ст. 208 КПК України затримано 4 осіб.

На даний час тривають слідчі дії та готуються клопотання на обрання затриманим запобіжних заходів у виді тримання під вартою.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч.2 ст.307 КК України проводиться слідчими СУ ГУ НП у Львівській області.

 

 

Прес-служба прокуратури Львівської області

кількість переглядів: 1340