Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.04.2019

У Львівській прокуратурі обговорили проблематику проведення відповідних експертиз

У п’ятницю, 5 квітня 2019 року, з ініціативи прокуратури Львівської області організовано та проведено робочу зустріч прокурорів Львівщини з представниками Львівського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України та Головного управління Нацполіції у Львівській області щодо проблемних питань, які виникають під час проведення судових експертиз.

Основні акценти розставлено на призначенні та проведенні судових криміналістичних, товарознавчих, судово-економічних, будівельно-технічних, вибухо- і пожежно-технічних та молекулярно-генетичних (ДНК) експертиз.

Крім того, звернуто увагу на типову проблематику, яка існує під час здійснення досудового розслідування окремої категорії злочинів у бюджетній, земельній сферах та злочинів проти життя і, як наслідок, – особливості проведення відповідних експертиз.

Підсумовано, що співпраця та спільне узгодження дій між правоохоронними органами та експертною установою сприятиме ефективному розслідуванню у кримінальних провадженнях окремих категорій.

Учасники тренінгу жваво дискутували на вказані теми та обговорювали проблематику.

 

Прес-служба прокуратури Львівської області

 

кількість переглядів: 1302