Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.04.2019

У прокуратурі Львівської області відбувся семінар з питань здійснення прокурорами процесуальних повноважень у суді

З ініціативи керівництва прокуратури області, цьогоріч, 5 квітня, проведено навчально-практичний семінар на тему: «Проблемні питання доказування у кримінальному провадженні під час досудового розслідування та судового розгляду».

 

У роботі навчального заходу взяв участь представник Національної академії прокуратури України – начальник відділу підготовки прокурорів з підтримання публічного обвинувачення в суді Валерій Севрюков.

Зокрема, під час виступів висвітлено питання формування прокурором доказової бази у ході досудового розслідування, використання доказів у судовому провадженні. Також зосереджено увагу на процедурі доказування в суді апеляційної інстанції.

 

Обговорено і причини ухвалення регіональними судами виправдувальних вироків, закриття кримінальних проваджень за реабілітуючими підставами та практиці їх перегляду судами вищих інстанцій.

 

Прокурорами обговорено правові позиції Верховного Суду у конкретних кримінальних провадженнях щодо правильності кримінально-правової кваліфікації злочинів, призначення покарань та процедури доказування у судовому провадженні.

 

Під час навчальних заходів відбувся обмін думками з приводу дискусійних аспектів застосування прокурорсько-слідчої практики та висловлено пропозиції щодо шляхів вирішення проблемних питань.

 

 

 

 

Прес-служба прокуратури Львівської області

кількість переглядів: 1766