Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.05.2019

Львів’янина судитимуть за збут наркотиків у місті

За процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №1 слідчими Сихівського відділу поліції, за оперативного супроводу УПН ГУ НП у Львівській області, завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно 34-річного львів’янина, який підозрювався у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.ч.1,2 ст.307 (незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, вчинений повторно) КК України та ч.1 ст.309 КК України (незаконне придбання та зберігання наркотичних засобів без мети збуту).

Так, органом досудового розслідування задокументовано три епізоди незаконного збуту наркотичного засобу «бупренорфін» (у вигляді таблеток «SUBUTEX») на території Сихівського та Франківського районів м.Львова.

Окрім цього, в ході проведення санкціонованого обшуку у помешканні фігуранта також було виявлено екстракт канабісу, що відноситься до особливо небезпечних наркотичних засобів.

Обвинувальний акт скеровано для розгляду по суті до Сихівського районного суду м.Львова.

Довідково: максимальний термін покарання, передбачений санкціями статей –10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

 

Прес-служба прокуратури Львівської області

кількість переглядів: 1512