Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.05.2019

У Львівській прокуратурі відбулась чергова зустріч з представниками КМЄС

 

У вівторок, 14 травня 2019 року, відбулась зустріч керівництва прокуратури Львівської області з делегацією Консультативної місії Європейського Союзу в Україні, яку представили Голова місії Кястутус Ланчінскас, керівник операційного департаменту КМЄС Удо Моллер, координатор регіонального представництва КМЄС Ролф ван Уйе, експерт з питань регіонального співробітництва Наталія Фарелл, експерт з питань реформування прокуратури Дмитро Богдан, перекладач Роман Ліпчанський.

На зустрічі обговорювались питання реалізації, за підтримки КМЄС, проекту електронного календаря прокурора, тренінгів по роботі з ЄРДР для слідчих, розроблення та впровадження системи оцінки діяльності прокурора.

Водночас, зазначимо, що для Голови Місії пана Кястутіса Ланчінскаса це був завершальний візит у зв’язку із закінченням терміну повноважень. Керівник прокуратури Львівської області Юрій Квятківський висловив вдячність Голові Місії за важливу допомогу у питаннях міжнародної співпраці.

За результатами зустрічі сторони висловили впевненість у необхідності подальшого конструктивного двостороннього співробітництва.

 

Прес-служба прокуратури Львівської області

 

кількість переглядів: 1783