Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.05.2019

12 років в’язниці «світить» підприємцю за розкрадання бюджетних коштів на Львівщині

За процесуального керівництва Червоноградської місцевої прокуратури, завершено досудове розслідування стосовно директора товариства з обмеженою відповідальністю, який підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.5 ст.191 КК України (привласнення чужого майна в особливо великих розмірах, шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем) та ч.2 ст.366 КК України (внесення до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей, службове підроблення), що спричинили тяжкі наслідки.

Встановлено, що зловмисник привласнив понад 523 тис грн бюджетних коштів, виділених Жовківською міською радою на капітальний ремонт у місті вулиці Б.Хмельницького.

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні 20.05.2019 скеровано до Жовківського районного суду для розгляду по суті.

Крім цього, в рамках кримінального провадження, місцевою прокуратурою заявлено позов на вказану суму, з метою відшкодування завданої шкоди.

Довідка: санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури Львівської області

 

кількість переглядів: 1585