Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.06.2019

За вчинення подвійного вбивства зловмисник перебуватиме під вартою на Львівщині

За процесуального керівництва органів прокуратури області повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого п.1 ч.2 ст.115 КК України (умисне вбивство двох або більше осіб), 58-річному жителю Яворова.

Встановлено, що чоловік напідпитку, під час раптового конфлікту із 86-річною пенсіонеркою, родичкою другої жертви, умисно завдав їй декілька ударів твердим предметом у голову, внаслідок чого потерпіла померла.

Крім цього, лиходій наніс декілька ударів твердим предметом у голову 55-річній співмешканці, чим спричинив їй черепно-мозкову травму, перелом кісток черепа. Від отриманих травм жінка померла у реанімаційному відділені Яворівської ЦРЛ.

Подія трапилась 1 червня цього року в будинку, де проживали потерпілі.

За результатами скоординованої роботи правоохоронних органів та проведених першочергових слідчих (розшукових) дій зловмисника затримано в порядку ст.208 КПК України.

На даний час, за клопотанням сторони обвинувачення, підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Розслідування триває, у проваджені призначено судові експертизи, проводяться необхідні слідчі дії.

Довідково: за вчинення цього злочину санкція статті передбачає позбавлення волі до 15 років або довічне позбавлення волі.

Прес-служба прокуратури Львівської області

кількість переглядів: 1909