Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.08.2019

У Львові взяли під варту чоловіка, який вчинив розбійний напад

За процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №2 27.07.2019 оголошено підозру уродженцю м.Львова, 1977 року народження, у вчиненні нападу з метою заволодіння чужим майном, поєднаного із погрозою застосування насильства, небезпечного для життя та здоров’я особи, яка зазнала нападу (розбій), вчиненого повторно.
Досудовим розслідуванням встановлено, що зловмисник будучи неодноразово судимим, повторно вчинив новий корисливий злочин, а саме у липні цього року, перебуваючи по вул. С. Петлюри, тримаючи в руках предмет схожий на пістолет, погрожував застосуванням насильства чотирьом потерпілим, двоє з яких неповнолітні та висунув вимогу про надання йому цінних речей, а також погрожував застосуванням предмета схожого на ніж. В подальшому його дії були припинені працівниками поліції.
Під час досудового розслідування до підозрюваного застосовано запобіжний захід у виді тримання під вартою без визначення розміру застави.
За вчинення вказаного кримінального правопорушення, розбійнику загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від семи до десяти років з конфіскацією майна.
На даний час, проводиться досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні.

кількість переглядів: 626