Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.08.2019

За шахрайство мешканець Львівщини може опинитися за ґратами

Самбірською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт відносно раніше судимого 30-річного жителя Пустомитівського району, який підозрювався у вчиненні кримінального правопорушення передбаченому ч. 2 ст.190 (шахрайство, вчинене повторно) КК України.

Встановлено, що обвинувачений цьогоріч 15 травня, приїхавши у с. Ралівка Самбірського району, здійснив телефонний дзвінок на стаціонарний телефон потерпілої – 75-річної місцевої мешканки і назвавши себе її онуком повідомив про те, що він вчинив дорожньо-транспортну пригоду та йому необхідно передати працівникам поліції грошові кошти в сумі три тисячі доларів США, які в подальшому одержавши згоду потерпілої він і отримав.

Крім цього, зловмисник, 17 липня цього року, приїхавши у м. Самбір, зателефонував на стаціонарний телефон 80-річної місцевої мешканки і представився заступником начальника поліції. Під час телефонної розмови повідомив про необхідність передати йому грошові кошти, щоб не притягати її онука до відповідальності за вчинену дорожньо-транспортну пригоду на що потерпіла погодилась та передала три тисячі гривень і одну тисячу євро.

За вчинене вказаному чоловіку загрожує до 3 років позбавлення волі.

 

 

Пресслужба прокуратури Львівської області

кількість переглядів: 1856