Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.08.2019

За вчинення крадіжки (повторно) та незаконне зберігання бойових припасів львів’янина засуджено до реальної міри покарання

За процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №2, в червні та вересні 2018 року, в порядку ст.291 КПК України, до Залізничного районного суду м. Львова скеровано для розгляду обвинувальні акти відносно 39-річного уродженця м. Львова, який підозрювався у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст. 15, ч.2 ст.185, (закінчений замах на таємне викрадення чужого майна, вчинений повторно), ч.2 ст.185 (крадіжка, вчинена повторно) та ч.1 ст.263 КК України (носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу).
Встановлено, що в червні 2018 року під час проїзду в маршрутних таксі м.Львова, скориставшись відсутністю стороннього нагляду чоловік викрав гаманці потерпілих.
У вересні 2018 року, під час оперативного відпрацювання території Залізничного вокзалу працівниками поліції при особистому огляді у зловмисника виявлено та вилучено вісімнадцять боєприпасів, які останній придбав у невстановленої особи у м. Маріуполь та зберігав при собі без передбаченого на те законом дозволу.
Також, у вересні 2018 року лиходій, перебуваючи у приміщенні магазину «Близенько», намагався таємно викрасти пляшку віскі.
Відтак, вироком Залізничного районного суду м. Львова 15.07.2019 року чоловіка засуджено до реальної міри покарання - 4 роки 3 місяці позбавлення волі.
 
 
Пресслужба прокуратури Львівської області

кількість переглядів: 513