Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.08.2019

Мешканця Перемишлянського району засуджено за вчинення злочину під час іспитового строку

Золочівською місцевою прокуратурою доведено вину 47-річного жителя Перемишлянського району, який обвинувачувався у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.125 (умисне легке тілесне ушкодження, що спричинило короткочасний розлад здоров'я або незначну втрату працездатності) КК України.

Встановлено, що у жовтні 2018 року вказаний чоловік у стані алкогольного сп’яніння, під час розпочатої ним же сварки, заподіяв чоловіку рідної сестри ножем різану рану правої щоки. На момент події зловмисник відбував іспитовий строк за скоєння злочинів, передбачених ч.1 ст.125(умисне легке тілесне ушкодження) та ст.15 ч.3 ст.185 (замах на крадіжку, поєднану з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому) КК України.

Під час судового розгляду обвинувачений прибував на суд лишень у супроводі працівників поліції та просто у залі суду неодноразово погрожував розправою потерпілому і свідкам.

Відтак, вироком Золочівського районного суду від 12 червня 2019 року, фігуранта визнано винним у вчинені інкримінованого злочину та призначено покарання – 1 рік обмеження волі. З урахуванням факту вчинення злочину під час іспитового строку, судом призначено остаточне покарання у вигляді 3 років 3 місяців позбавлення волі та взято його під варту просто у залі суду.

 

 

Пресслужба прокуратури Львівської області

кількість переглядів: 1506