Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.12.2019

Прокурори і АРМА на нараді визначились з новими форматами співпраці

Сьогодні у Прокуратурі Львівської області відбулась міжвідомча нарада з питань підвищення ефективності співпраці та визначення нових форм подальшої взаємодії спільно із представниками Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА).

Розпочала нараду прокурорка області Ірина Діденко словами: «Лише об’єднавши наші зусилля ми зможемо показати спільний результат. Нас цікавить повернення до бюджету кожної гривні, у тому числі з-за кордону».

Представники АРМА розповіли про:

- функціональні можливості та принципи діяльності,

- порядок обміну інформацією із іноземними колегами,

- вимоги для оформлення запитів з метою отримання інформації під час досудового розслідування щодо виявлення та розшуку активів, які можуть бути та є арештованими у кримінальному провадженні.

- те, як працюють з офшорами та чи мають можливість відшукати майно, передане у власність третім особам.

Підсумок: погодили формат подальшої співпраці між прокуратурою області та Агенцією.

У роботі наради взяли участь: в.о. начальника управління менеджменту активів АРМА Вахтанг Бочорішвілі, начальник II відділу управління виявлення та розшуку активів АРМА Володимир Василенко, начальник управління Західного міжрегіонального територіального управління АРМА Віталій Дума з колегами Оленою Палюх та Владиславом Насанкіним, затупники прокурора області, керівники управлінь та відділів прокуратури області, а також керівництво місцевих прокуратур.

 

Пресслужба прокуратури Львівської області

 

кількість переглядів: 1671